· 

Zwoele vakantie avonden in onze tuin. Natuurlijk met sfeerverlichting.

Waarom sfeerverlichting buiten belangrijk is. 

 

Ja, wat doen we nu in de onze welverdiende zomervakantie.Even tot rust komen onder glaasje prik of wat sterkers. Nu in deze verwarende periode met de Corona pandemie op bezoek. Gaan we toch naar het buitenland of blijven we in ons land.

 

Voor de sfeer hoef het niet te laten. Als de avond is gevallen creeer je gewoon een fijne sfeer met goede sfeerverlichting. Toch een beetje het gevoel van verre streken.

 

 

Sfeerverlichting buiten in de tuin is bijna net zo belangrijk als de juiste tuin- of loungeset. Ja, echt! Overdag bepalen planten en de tuinmeubelen de sfeer in de tuin, maar 's avonds doet de sfeerverlichting al het werk.

 

Wil je weten waarom sfeerverlichting buiten in de tuin nou zo belangrijk is? Ik heb enkele redenen voor je op een rijtje gezet.

 

Sfeerverlichting buiten zorgt voor veiligheid & zicht

 

De allereerste en misschien ook wel belangrijkste reden is veiligheid en zicht. Je wilt bijvoorbeeld niet per ongeluk in de vijver belanden of dat je je vertapt op die enige verhoging, omdat je dat opstapje net even niet kon zien in het donker. Zorg voor verlichting bij een opstapje, trapje, vijver of gevaarlijk hoekje en voorkom gevaarlijke situaties.

 

Daarnaast is sfeerverlichting buiten ook erg raadzaam als je graag 's avonds samen in de tuin zit. Met de juiste sfeerverlichting zorg je ervoor dat je, je gesprekspartner nog in de ogen aan kan kijken. Wel zo fijn toch? Verlichting heb je in allerlei vormen.

 

Zoals de Cube 15 met Bluetooth verbinding zoals op mijn miniwebshop. Speciale buitenlampen die in allerlei kleuren zijn te brengen met een afstandsbediening, hangend aan een parasol (de Disc), met een ingebouwde accu van liefst 8 uur. Ideaal dus voor op het terras. Tenslotte ook kleine met een ingebouwde accu voor in de tent of caravan.

 

Met sfeerverlichting geniet je optimaal van je tuin

 

Een tweede reden om gebruik te maken van sfeerverlichting buiten in de tuin is dat sfeerverlichting de tuin af maakt.

Na de aanschaf van een mooie tuin- of loungeset wil je hier niet alleen maar overdag van kunnen genieten.

 

Sfeerverlichting zorgt ervoor dat je dag en nacht van je tuin kan genieten.

Zo goed mogelijk genieten doe je ook door voor energiebewust en duurzaam te kiezen. Door gebruik te maken van led-sfeerverlichting buiten in de tuin kies je voor een energiezuinige en duurzame oplossing.

  

INSPIRATIE OPDOEN!

Reactie schrijven

Commentaren: 0