Hovenierswerkzaamheden

Hovenierswerkzaamheden · 24. juni 2020
Hier en daar is een bui gevallen, maar het is (te) droog! Op sommige plaatsen is het noodzakelijk om te sproeien en extra watergiften te verzorgen. In deze BLOG geef ik je tips extra hoe dit zo goed mogelijk te doet!
Hovenierswerkzaamheden · 20. mei 2020
Wat doe je als je een prijs wint van een toeleverancier...en ex- hovenier...Nou vakkunde uitwisselen om jou als tuinliefhebber het allerbeste tuinadvies te geven.Toch!
Hovenierswerkzaamheden · 17. maart 2020
Vooral jonge egels zijn het slachtoffer van een robotmaaier. Uit onderzoek blijkt dat een op de 30 gebruikers wel eens een dode of gewonde dier heeft terug gevonden na het maaien van het gras.
Hovenierswerkzaamheden · 14. februari 2020
De natuur loopt voorop....maar geld dit voor alle planten. En naaktbloeiers..wat zijn dat weer....
Hovenierswerkzaamheden · 07. februari 2020
De schoonheid van onze tuin is toch die mooie wisselingen in de seizoenen. Als het weer toelaat vertoeven we steeds vaker buiten. Met onze buitenkeuken, eettafels en sprookjesachtige tuinverlichting. Maar wat als jou tuin als een troosteloze industriegebied aan doet waarbij alle groen bruin en dood aandoet. Na het lezen van dit bericht zet ik je misschien aan tot actie.
Hovenierswerkzaamheden · 31. januari 2020
Duurzaam tuinieren, Wat heb jij eraan.. En mijn werkzaamheden deze week in de tuin bij klant en alleman... Lees verder...
Hovenierswerkzaamheden · 13. januari 2020
De eerste twee weken liggen achter me. Daarbij blik ik terug naar mijn werkzaamheden van het afgelopen jaar en van de hele branche.De aantrekkende economie zorgde er weer voor dat de hoveniersbranche weer in de lift zit.Natuurlijk bracht 2019 niet alleen goed nieuws.De PFAS en in mindere mate de stikstof crisis, vroeg van me meer aandacht en improvisatie vermogen. Nederland ging op slot.Ik en mijn collega `s mochten geen grond transporteren.