Hovenierswerkzaamheden

Hovenierswerkzaamheden · 14. februari 2020
De natuur loopt voorop....maar geld dit voor alle planten. En naaktbloeiers..wat zijn dat weer....
Hovenierswerkzaamheden · 07. februari 2020
De schoonheid van onze tuin is toch die mooie wisselingen in de seizoenen. Als het weer toelaat vertoeven we steeds vaker buiten. Met onze buitenkeuken, eettafels en sprookjesachtige tuinverlichting. Maar wat als jou tuin als een troosteloze industriegebied aan doet waarbij alle groen bruin en dood aandoet. Na het lezen van dit bericht zet ik je misschien aan tot actie.
Hovenierswerkzaamheden · 31. januari 2020
Duurzaam tuinieren, Wat heb jij eraan.. En mijn werkzaamheden deze week in de tuin bij klant en alleman... Lees verder...
Hovenierswerkzaamheden · 13. januari 2020
De eerste twee weken liggen achter me. Daarbij blik ik terug naar mijn werkzaamheden van het afgelopen jaar en van de hele branche.De aantrekkende economie zorgde er weer voor dat de hoveniersbranche weer in de lift zit.Natuurlijk bracht 2019 niet alleen goed nieuws.De PFAS en in mindere mate de stikstof crisis, vroeg van me meer aandacht en improvisatie vermogen. Nederland ging op slot.Ik en mijn collega `s mochten geen grond transporteren.
1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.